Producten

Datagraver kent momenteel een aantal producten en diensten die u kunt afnemen. Omdat we nog in de opstartfase zitten, zijn een aantal op dit moment beschikbaar tegen gereduceerd tarief. Profiteer daarvan!

Losse aanvraag

Bent u op zoek naar specifieke data of een trend maar heeft u zelf even niet de capaciteit om de zoektocht uit te voeren? Via het formulier kunt u heel eenvoudig uw aanvraag indienen. Wij laten dan zo snel mogelijk weten of en tegen welke prijs we uw aanvraag kunnen beantwoorden. Na een akkoord gaan we direct aan de slag. En we werken op no cure no pay basis.
Hier een aantal voorbeelden van de kosten van eerdere aanvragen om u een indruk te geven.

Groter onderzoek

Heeft u een groter onderzoek dat u uitgevoerd wilt zien, op basis van uw eigen data of met externe bronnen, dan helpen we u graag bij het opzetten en uitvoeren daarvan. We kunnen adviseren of we kunnen het gehele onderzoek voor u uitvoeren. Neem contact met ons op en we komen vrijblijvend langs voor een gesprek. Dan kunnen we samen bepalen wat een goede aanpak is en brengen we een offerte uit.

Strippenkaart voor kleine vragen

U kunt ook een 'strippenkaart' nemen. Dit is een virtuele kaart voor €250 met daarop 10 'strippen'. Zonder apart af te rekenen kunt u dan snel kleine datavragen beantwoord krijgen en stempelen wij strippen af. Mail ons om een strippenkaart te activeren.

Abonnement

Met enige regelmaat produceren we zelf artikelen op basis van data onder de noemer Data van de Dag. Soms passen die bij het nieuws of recente ontwikkelingen, soms gaat het om eigen onderzoeken die nieuwswaardig zijn.
U kunt deze artikelen per e-mail toegestuurd krijgen, inclusief de onderliggende data en korte verantwoording, een halve dag voordat ze hier op de site gepubliceerd worden.
Hier staan de huidige prijs, de voorwaarden en de aanmeldknop.

Voorbeelden van publicaties vindt u bij NU.nl, NRC en de Volkskrant.

Presentaties en cursussen

Op verzoek geven we presentaties over de mogelijkheden van (open) data en visualisaties. Deze presentaties kunnen aangepast worden aan specifieke aandachtsgebieden waarin u werkzaam bent.
Ook geven we maatwerkcursussen over tools zoals SQL en MS-Excel (voor gevorderden) en analysemethodiek.

Mailt u gerust uw verzoek. We kunnen dan gezamenlijk kijken wat de meeste toegevoegde waarde heeft voor u.